מדריך - הגדרת הרחבת SALTS
מנהל: moran.shechter
כללי הפורום
1. יש לפרסם פוסט במקום המיועד לו ובפורום המתאים.
2. יש לשמור על שפת שיח ראויה לרבות הפירוט הבא - אין לקלל, לגדף, להטריד או להעליב חברים בפורום.
3. אנו לא פלטפורמת שיווק ולכן אין לפרסם או לשווק שום מוצר/שירות/אחר ללא אישור מפורש מצוות הניהול.
4. הבנת הנקרא - בכל פרסום נושא חדש יש להקפיד על כותרת שתתאים לתוכן הנושא.
5. זכויות יוצרים - אין לפרסם או לבקש לינקים/קובצי הרחבות העוסקים בשידורי ספורט ותכנים המפרים זכויות יוצרים בישראל - בכל ספק יש לפנות לאחראי הקבוצה בטרם פרסום.
6. למען כולנו - תגיבו בצורה עיניינית ומקיפה ככל הניתן. אם יש בעיה ציינו את הבעיה, את סוג המכשיר וכו
7. אין לדבר על שידורי ספורט או לבקש לינקים שמשדרים ספורט.
לדיווח על על פוסט המפר זכויות יוצרים/פוגעני או כל דבר אחר יש לשלוח הודעה פרטית ל : katsinmod
העובר על חוקים אלו עלול לקבל אזהרה ואף עלול להיות מורחק מהפורום באופן מיידי.
חוקי הפורום
1. יש לפרסם פוסט במקום המיועד לו ובפורום המתאים.
2. יש לשמור על שפת שיח ראויה לרבות הפירוט הבא - אין לקלל, לגדף, להטריד או להעליב חברים בפורום.
3. אנו לא פלטפורמת שיווק ולכן אין לפרסם או לשווק שום מוצר/שירות/אחר ללא אישור מפורש מצוות הניהול.
4. הבנת הנקרא - בכל פרסום נושא חדש יש להקפיד על כותרת שתתאים לתוכן הנושא.
5. זכויות יוצרים - אין לפרסם או לבקש לינקים/קובצי הרחבות העוסקים בשידורי ספורט ותכנים המפרים זכויות יוצרים בישראל - בכל ספק יש לפנות לאחראי הקבוצה בטרם פרסום.
6. למען כולנו - תגיבו בצורה עיניינית ומקיפה ככל הניתן. אם יש בעיה ציינו את הבעיה, את סוג המכשיר וכו
7. אין לדבר על שידורי ספורט או לבקש לינקים שמשדרים ספורט.
לדיווח על על פוסט המפר זכויות יוצרים/פוגעני או כל דבר אחר יש לשלוח הודעה פרטית ל : katsinmod
העובר על חוקים אלו עלול לקבל אזהרה ואף עלול להיות מורחק מהפורום באופן מיידי.
חוקי הפורום
Re: מדריך - הגדרת הרחבת SALTS
תודה על המדריך!
גם בחיפוש כתוביות אני מקבל רק תוצאות של כתוביות באנגלית - מה אני מפספס בשביל לקבל תוצאות של כתוביות בעברית?
[quote="adveliw"]גם בחיפוש כתוביות אני מקבל רק תוצאות של כתוביות באנגלית - מה אני מפספס בשביל לקבל תוצאות של כתוביות בעברית?[/quote]
הסתדרתי, אפשר להתעלם מהשאלה :)
הסתדרתי, אפשר להתעלם מהשאלה :)
טוב לשמוע 

תודה רבה :)
הלינק במדריך לא מוביל לשום מקום
תודה, נתקןpreecool כתב:הלינק במדריך לא מוביל לשום מקום
התקנתי salts. ואת ההגדרות כמו שהדרכתם באתר. ניסיתי לבחור כמה סרטים אבל הוא רק מאתר מקורות אבל לא פותח רשימה לבחירה.מה הסיבה?
גם אצלי ככה.
מה יכולה להיות הסיבה ?
הוא מאתר מקורות, מגיע ל 100% וכותב שיש שגיאה ולהסתכל ביומן הרישום. איפה זה ?
מה יכולה להיות הסיבה ?
הוא מאתר מקורות, מגיע ל 100% וכותב שיש שגיאה ולהסתכל ביומן הרישום. איפה זה ?
גם לי יש את הבעיה בחיפוש כתוביות שאני מקבל רק תוצאות של כתוביות באנגלית (וקצת בטורקית) - למרות שדי עשיתי מה שצריך בעניין הגדרות השפה של התוספים וכו/.
אגב, אבל יש לי תרגום אוטומטי בכל הסרטים שמגיע מאתר OPENSUBTITLES אבל הוא גרוע ברמות. ממש בלי קשר וברמה נמוכה. לא יודע למה הוא מקבל את התרגום הזה אוטומטי, אבל שנפתחת לי הרשימה של כל תוספי הכתוביות (וכולן מוגדרות אצלי) הן או לא מוצאות תוצאות או שרק באנגלית... פספסתי משהו?
מה עושים?
אגב, אבל יש לי תרגום אוטומטי בכל הסרטים שמגיע מאתר OPENSUBTITLES אבל הוא גרוע ברמות. ממש בלי קשר וברמה נמוכה. לא יודע למה הוא מקבל את התרגום הזה אוטומטי, אבל שנפתחת לי הרשימה של כל תוספי הכתוביות (וכולן מוגדרות אצלי) הן או לא מוצאות תוצאות או שרק באנגלית... פספסתי משהו?
מה עושים?